-
RSS

Siste innlegg

Har du blitt utsatt for vold eller overgrep?
Hva om du kunne velge annerledes? Nye selvutviklinggrupper og tilbud med workshop
Hvordan kan jeg møte mitt nye liv som "Late Bloomer Lady"?
Selvutvikling - relasjoner Hvem blir jeg i møte med deg?
Behandling avhengighet? Hvor lang tid tar det?

Kategorier

AA
alkohol
alkoholproblem
Amfetamin
Angst
avhengighet
Avhengihet
bifil
Coach
Coaching og selvutvikling
deprimert
EBS 24/7
Elektronisk kompetanseportal
endring
forandring
Frokostmøte
gamle minner
Gestalterapi
gruppeterapi
handlingsmønster
her og nå
hjelp
homofil
homofili
hvem er jeg
identitet
jeg og du
Kokain
kommunikasjon
konflikt
konflikter
kroppsspråk
Kundebehandling
Landsforeningen for lesbiske og homofile
late bloomer
lederutvikling
lesbe
lesbisk
livets scene
Livsmestring
LLH
Mindfulness
mitt nye liv som lesbisk
Motivasjon
nedstemt
nytt liv
overgrep
påvirker
piller
prosess
psykodrama
Psykoterapi
relasjoner
Rollen i ditt liv
røyk
røykfri
Salgstrening
samtaleteapi
selvforsvar
Selvutvikling
sigaretter
slutte å røyke
snus
spill
spillemani
spisefortyrrelser
sykemeldt
Teambuilding
terapi
tilhørighet
traumatisert
Traumer
ut av skapet
utfordring
utvikle
valg
Veiledning
voldtekt
drevet av

Min blogg

Hvordan jobber du? kan du si noen ord om det?

 
Jeg fikk dette spørsmålet på mail: Hvordan jobber du? kan du si noen ord om det?
 
Dette  satte selvfølgelig i gang en del tanker i meg, og jeg lurte selvfølgelig på hvordan skal jeg svare på ett slikt spørsmål? Å jobbe med mennesker både innen coaching og terapi er personlig og privat. Alle har vi forskjellige behov, vi både ønsker og trenger å bli sett og møtt på en trygg og god måte.
Jeg ble glad for at hun tok kontakt og har forøkt med nye ord å si noe om hvordan jeg jobber. Så hva svarte jeg til denne kvinnen?
 
Hei Xxx,
 
Hvordan jobber jeg? Det er ett godtspørsmål, jeg møter hver og en på forskjellige måter. 
Terapien blir til i møtet mellom klient og meg. Jeg bruker selvfølgelig Gestaltterapien og min erfaring som verktøy. 
Jeg er direkte både som person og terapeut, samtidig som jeg benytter Carefrontation der det er behov for det. 
I møte med klienter både i coaching og terapi nevner jeg overgangene for klienten, slik at de får valg underveis. 
 
Jeg tenker at coaching er mer målrettet og terapi er å jobbe mer i dybden, lar deg få tid til å finne dine svar og integrere disse, slik at de får muligheten til å gjøre egnebeviste valg og handlinger. (Hensikten med både coaching og terapi er jo at du finner dine svar og nye veier å gå. Eller økt selvinnsikt og slår deg til ro med den du er slik du er akkurat nå!Gestaltterapi har ingen retning annet enn at du skal ha det godt med deg selv. Med hjelp av økt innsikt og forståelse gjennom de prosessene vi bearbeider.) Jeg bruker mye AWARENESS prosesser ved å stille spørsmål som setter i gang en bevisstgjøring. Når klienten/du er klar for det kan jeg også benytte endel øvelser som vil hjelpe deg til å ha både kropp og hode med deg i hverdagen. Ofte ligger det mye holding i kropp og pust når vi har disse temaene du har nevnt i mailen din. Da vil det bli mye spenninger i kroppen og til slutt får vi kroniske smerter om vi ikke får Awareness på når vi gjør dette. Awareness åpner døren for at vi kan stoppe opp ett øyeblikk og gjøre beviste nye valg. Fra ubevisst til bevist. Det er veldig flott å kunne hjelpe til i slike prosesser på etttidlig tidspunkt, da vi fort etablerer ubevisste handlemønster. (Her tenker vi og har erfart at det er aldrifor sent å bearbeide noe i psykoterapi)
 
Min styrke er at jeg er god på å se og møte klienten der de er, og møter de på best mulig måte i det.
 
Sammen vil du og jeg jobbe for at duskal få det bedre. Jeg vil avtale med deg hva du ønsker coaching på og hva viskal jobbe terapeutisk med, slik at du eier prosessene. Jeg er god på å løftemennesker mentalt og hjelpe dem til å få fokus, mye fordi jeg har lang bakgrunnfra å være leder og coach for selgere og salgsledere som stadig står i prestasjonspress og angst for ikke å lykkes. 
 
Jeg er selvfølgelig underlagt taushetsplikt i forhold til det som skjer i terapi og coaching hos meg. Og jeg går regelmessig til veiledning slik at jeg får faglig hjelp og støtte der jeg måtte ha behov for dette. Jeg er MNGF, godkjent og forsikret via Norsk Gestaltterapeut Forening, og sitter som koordinator i Norsk Forbund forPsykoterapi. I tillegg holder jeg på med en tilleggsutdannelse innen Psykodrama Gruppe ledelse på Norsk Psykodrama Akademi.
 
Da håper jeg du har fått ett svar på den informasjonen du søkte av meg og at du har tro på at jeg kan hjelpe deg :-)
 
Ønsker du å bestille en time eller lurer du på noe mer så ring meg gjerne på telefon 915 42 757.
 
Jeg har kontor i Sporveisgata 29, 0354 rett ved Bogstadveien og Bislett i Oslo, og tar gjerne i mot deg der. Min pris for private konsultasjoner er 600,- i timen som er på 60 minutter, som Gestaltterapeut er jeg fritatt mva. Timene kan betales kontant eller jeg kan sende deg faktura på mail.
 
Firma fakturering som Coach er 1.000,- timen + mva.
 
Hvordan fant du meg?
 
 
Med vennlig hilsen

Ann Christine S. Jørgensen MNGF
 
Gestaltsenter.no
 
Mobil + 47 915 42 757
 

Se mine websider på: www.Utvikle.com
 
 
Litt bedre hver dag! :-)
 

0 Kommentarer på Hvordan jobber du? kan du si noen ord om det?:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint