-

Selma deler sin psykoterapeutiske reise etter flere år med selvutvikling og utfordringer.

Motivasjonsbrev
 
Jeg var hun som ikke hadde mange venner på skolen, som ofte var redd og engstelig. Som vokste opp med en syk pappa som var inn og ut av sykehus. Jeg var hun som ble plassert hos andre familiemedlemmer når det stod på som verst hjemme.
Jeg var den lille jenta som ble misbrukt, og jeg har vært den voksne Selma som har blitt misbrukt.
Jeg har vært Selma med spiseforstyrrelser og vært Selma som har vært innlagt for dette.
Jeg har vært Selma som har blitt kjent med ulike psykologer opp igjennom min oppvekst.
Jeg har vært den Selma som nesten gav opp livet.Så forandret alt seg, ikke fort. Veldig sakte faktisk. Jeg møtte en gestaltterapeut, som klarte å komme seg igjennom alle murene som jeg hadde bygd gjennom mange år. Vi jobbet sakte, men sikket mot å finne tilbake til Selma. Det har vel kanskje vært den tøffeste jobben jeg vært i noen gang.
Men Selma kom tilbake, og kanskje på en enda bedre måte. Jeg har lært så mye, og jeg har fortsatt mye å lære. Stadig vekk oppdager jeg nye sider med meg selv, og hva jeg trenger.
Samtidig som jeg gikk i terapi, tok jeg en master i design, kunst og håndverk og ble utdannet lektor. Den kreative Selma har alltid vært der, men ikke fått så stor plass. Nå har den plass og jeg arbeider med eget design. Å arbeide kreativt er en uttrykksform som jeg ser hjelper både meg selv og elever til å sette ord på følelser som kan være vanskelig.
Det å gå i gestaltterapi har gitt meg ulike verktøy til å finne hvem jeg er i møte med meg selv og andre. Det er ubehagelig og vanskelig å gå igjennom vonde opplevelser. Det koster å gi slipp og stole på prosessene. Jeg har fått tid til å kjenne etter, tid til å gråte, til å finne ord og tid til å finne ut hvordan det er å bare være Selma. Gestaltterapi er en terapiform som har fått meg til å se og oppleve livet på en ny og bedre måte. 

Website Builder drives av  Vistaprint